- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
válasz
PC4200 #14702 üzenetére
Ilyenre szerintem erdemesebb lehet a dron vilagbol ismertebb Flysky vevo.
Az FS-X6B szerintem jelenleg a legjobb vevő a Flysky távokhoz. Két antennás, cserélhető, tud 18 csatornát i-BUS-on, kicsi, könnyű, van fail safe és telemetria, rendelkezik felfogatási ponttal és alig kerül 3.000 forintba, ennél nem is kell több. Sokan szoktak aggódni a hatótávon, ezért kerestem erre egy videót, amiben az X6B-t és az IA6B-t tesztelték. Az eredmény 2.3 kilométer lett, szerintem ez mindenkinek bőven elég. Nekem másfél év alatt egyszer volt jelvesztésem, akkor is azért, mert egy sérült - propeller levágta - antennával repkedtem, és 400 méteren megszakadt a jel. Azért ez még így is elég durva hatótáv szerintem.
(via [link] )
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest