- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #14124 üzenetére
Én WiFi-t használok.
Nekem muszáj, mert akár 10 kbyte/sec is kellhet.
Azzal gond nélkül megy, akár távolról neten is.
Nekem az összes hold vett jelét külön-külön el kell küldenem. -
Gergosz2
veterán
válasz
tonermagus #14124 üzenetére
Az egész NEMA stringet átakarod tolni? Amúgy NRF24-gyel elég stabil működést lehet elérni, ha a speedet leveszem és a transmission powert feltolod. Hardveres CRC van benne szóval ezzel sem kell játszani.
Vannak kész libek rá, pl MIRF, RF24. Mindegyiket próbáltam és használtam is. De az NRF24 elég jó eszköz, a doksija alapján nem bonyis a használata, így saját 'libet' is csináltam, mert pár byte- ot kellet átküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged