- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Nagyon hasznos input-ok, köszi a részletes hsz-t
Beszéltem egy ilyenekkel kütyüző villamosmérnökkel is, tőle megtudtam a maradékot: úgy dughatom a Pi-re, hogy felülnézetből pontosan fedik egymást, így 6 láb kimarad a rácuppanó soron és csak a maradék megy rá a Pi tüskékre (abból sem mindre), de így jó lesz.Még nem pukkant el egyik sem, és nem is mutatja elkülönítve sem hibának jelét, úgyhogy bízom benne, minden OK
(Az Arduino GPIO-ra menő sora 2x13-as, azaz 26 tűre ül rá, a Pi GPIO 40 tűs, gyakorlatilag bárhogy elcsúsztatva rá tudnám tolni az Arduino-t). Tápot az Arduino viszont nem a Pi-ről vesz, hanem a hozzá adott USB átkötő kábelen keresztül, tehát Pi4 egyik USB portjára rádugom, majd a micro-USB végét az Arduino shield-re és akkor indul be.
De nekem ez így teljesen jó próbálgatni, a vége úgyis az lesz, hogy tüskén keresztül tápolom meg a Pi-t is és az Arduino-t is, egy külön kis trafóról + utána stabilizált DC-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged