Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz Aryes #11383 üzenetére

ok, köszönöm! Szét vagyok esve teljesen. Sokk volt most a feladat, meg a kocsit is meghúztam...
    Az S-sorra kell kötni ráadásul nem a V-re... Így már megy a pwm is, meg az előre/hátra menet is.
    Viszont az a gáz, hogy összesen 4 pin használható, az meg édeskevés. Ugyanott tartok, ahol 3 hónapja, sehol. :W Na jó nem sehol, mert legalább 2-3 kört már ment, meg van udp, wifi stb :)
    Még az jutott eszembe, hogy ez a Wemos tudna-e kommunikálni egy másikkal? Olyat még sose próbáltam. Ha igen, akkor a másikról mehetne a világítás vezérlés, esetleg csörlő/daru. Bár a forrasztó páka továbbra se ért ide, így a ledes része továbbra sincs megcsinálva.
    szerk: megtaláltam, i2c-n keresztül lehetne

Illetve van még kérdésem. Az ok, hogy így 2db dc motort tudnék esetleg vezérelni, de nekem 1 servo+1dc kéne. (van "c" verzió is, akkor lánctalpas lesz, annak nem kell kormány) Azt nem lehetne még valahová bekötni ezen a sensor sheilden? Illetve a servo része, pinjei még nem döglöttek meg a másik motor vezérlőnek, csak azt nem szívesen használnám már.

Új hozzászólás Aktív témák