- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASRock lapok általában
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
ok, köszönöm! Szét vagyok esve teljesen. Sokk volt most a feladat, meg a kocsit is meghúztam...
Az S-sorra kell kötni ráadásul nem a V-re... Így már megy a pwm is, meg az előre/hátra menet is.
Viszont az a gáz, hogy összesen 4 pin használható, az meg édeskevés. Ugyanott tartok, ahol 3 hónapja, sehol.Na jó nem sehol, mert legalább 2-3 kört már ment, meg van udp, wifi stb
Még az jutott eszembe, hogy ez a Wemos tudna-e kommunikálni egy másikkal? Olyat még sose próbáltam. Ha igen, akkor a másikról mehetne a világítás vezérlés, esetleg csörlő/daru. Bár a forrasztó páka továbbra se ért ide, így a ledes része továbbra sincs megcsinálva.
szerk: megtaláltam, i2c-n keresztül lehetneIlletve van még kérdésem. Az ok, hogy így 2db dc motort tudnék esetleg vezérelni, de nekem 1 servo+1dc kéne. (van "c" verzió is, akkor lánctalpas lesz, annak nem kell kormány) Azt nem lehetne még valahová bekötni ezen a sensor sheilden? Illetve a servo része, pinjei még nem döglöttek meg a másik motor vezérlőnek, csak azt nem szívesen használnám már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Steam Deck
- Hardcore café
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest