- VR topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól értem, te olyat szeretnél, hogy legyen mellé még csomagolva valaki is, aki össze is rakja?
Miért nem raksz össze saját tervezésű valamit? Az általad linkelt videókon még csak nem is Lego motorok vannak, szóval gyakorlatilag bármely, technic elemekből álló jármű alkalmas lenne a feladatra.
Ugyan nem Lego, és drágább is, mint 10ezer, viszont ajánlom neked ezt a Wall-e kinézetű robotot. Csak össze kell rakni (max 30perc) és egy remek grafikus felületen már lehet is programozni (legalábbis a 6 éves fiam már remekül boldogul vele) , Android vagy iOS alatt. Csak azért ajánlom, mert kettőt is vettem belőle a tavalyi akcióban, és fantasztikus minőségi cucc! Sajnos a látszattal ellentétben nem kompatibilis a Lego technic elemekkel.
Az első linkelt videó nagyon elgondolkodtatott, hogy minden eddigi lego motorizálási feladatnak rosszul álltam neki, mert az a nema8 stepper olyan, mintha maga a Lego találta volna ki, annyira illik a Lego mellé.
Asszem be is szerzek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged