- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igy mukodik: [link]
"Hát mivel ahogy írod, analóg jelerősséget nem lehet mérni az ir receiver kimenetén, azt találtam ki, hogy fordítva ülök a lóra. A jeladó erősségét tudom (legalábbis remélem, hogy tudom valahogy) változtatni. Egymás után több kódot küldök, egyre csökkenő intenzitással és a küldött kódba mindig beleírom, hogy az éppen milyen erősséggel lett kiküldve."
Ezt nem lesz konnyu kalibralni, mivel fugg a target objektum meretetol, meg a szinetol is, sot, a feluleti minosegetol is.Naggyon nehez dolog lesz... remelem, megosztod, ha sikerul, mert nagyon erdekelne!
En probabol csinaltam egy olyan szkennert, hogy egy model szervora raktam a Sharp szenzort. (Ahogy az ultrahangosat szoktak rakni...)
Apropo... az lehet, hogy neked is menne, hogy egy ultrahangos szenzor, meg egy 38kHz infra van fenn, es mar kesz is. Ez olcso is, meg keveset kell barkacsolni.
Nezz csak ide: [link]
Letezik tobb freki, az talan eleg lenne kodolni a kulonbozo eszkozoket, es akkor konnyu megkulonboztetni is a kulonbozo robotokat. Oke, hogy kell penzt kolteni, de nem kell annyit programozni. Az egyik robot mehet 38kHz-en, a masik meg 56kHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest