Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- LG LCD és LED TV-k
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Nikon DSLR topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Érdekel a tudomány
, mérnök vagyok, de nem villamos... Arduino-val bohóckodom én is, de a konkrét "feladatom" az lenne, hogy minél szélesebb körben tisztában legyek a világpiacon található szenzorokkal (ezért már ki is néztem egy antikváriumot ahol beszerezhetem az általad említett könyvet), de a konkrét működésükön kívül az is érdekelne, hogy melyik cég milyen paraméterekkel gyártja ugyan arra a feladatra alkalmas terméket (de nincs konkrétum, hogy mit akarok mérni, ezért kéne minél nagyobb adatbázis amiből szemezgethetek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- LG LCD és LED TV-k
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgy néz ke, nem a programmal van a gond
, mérnök vagyok, de nem villamos... Arduino-val bohóckodom én is, de a konkrét "feladatom" az lenne, hogy minél szélesebb körben tisztában legyek a világpiacon található szenzorokkal (ezért már ki is néztem egy antikváriumot ahol beszerezhetem az általad említett könyvet), de a konkrét működésükön kívül az is érdekelne, hogy melyik cég milyen paraméterekkel gyártja ugyan arra a feladatra alkalmas terméket (de nincs konkrétum, hogy mit akarok mérni, ezért kéne minél nagyobb adatbázis amiből szemezgethetek).

ekkold