Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Eltűnt a fél internet!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Érdekel a tudomány
, mérnök vagyok, de nem villamos... Arduino-val bohóckodom én is, de a konkrét "feladatom" az lenne, hogy minél szélesebb körben tisztában legyek a világpiacon található szenzorokkal (ezért már ki is néztem egy antikváriumot ahol beszerezhetem az általad említett könyvet), de a konkrét működésükön kívül az is érdekelne, hogy melyik cég milyen paraméterekkel gyártja ugyan arra a feladatra alkalmas terméket (de nincs konkrétum, hogy mit akarok mérni, ezért kéne minél nagyobb adatbázis amiből szemezgethetek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy néz ke, nem a programmal van a gond
, mérnök vagyok, de nem villamos... Arduino-val bohóckodom én is, de a konkrét "feladatom" az lenne, hogy minél szélesebb körben tisztában legyek a világpiacon található szenzorokkal (ezért már ki is néztem egy antikváriumot ahol beszerezhetem az általad említett könyvet), de a konkrét működésükön kívül az is érdekelne, hogy melyik cég milyen paraméterekkel gyártja ugyan arra a feladatra alkalmas terméket (de nincs konkrétum, hogy mit akarok mérni, ezért kéne minél nagyobb adatbázis amiből szemezgethetek).

ekkold