Hirdetés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA® driverek topikja
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok Szakik!
Egy furcsaságba futottam bele és szeretném kijavítani! Tudom, hogy nem egy nagy pénz egy új ára, de már csak kíváncsiságból is szeretnék magyarázatot találni erre...
Szóval kísérletezgettem egy ESP01S-es lapkával és végül egy teljesen más programot töltöttem fel rá és mivel nem működött rendesen, ránéztem a programozóval a soros porton keresztül! Az a lapka továbbra is a régi projektben szereplő szonda hiányát jelezte, miközben már egészen más feladatra van programozva! Mielőtt még jönne a kérdés: igen! Tudom, hogy programozáskor adni kell neki egy rövidzárat a megfelelő helyre, hogy át tudjon lépni programozási módba! Többször is próbáltam újraprogramozni, de nem volt változás! A legutóbb feltöltött kód valószínűleg felülírta benne a FW-t, ezért lehet ez a zűrzavar?
Kérdés: hogyan lehet 'viszatenni' rá az eredeti FW-t? Remélem nem kérdeztem túl nagy marhaságot?
A programozó szerintem biztosan működik, ha olvasni tudta a lapka kimeneti jeleit!
* * *
Ügyes, jól néz ki! Szerintem arra azért figyelj, hogy a végleges hintázásnál a két véghelyzetnél kicsit lassuljon le a mozgás! Így nagyon "mű" hatása van a mozgásnak! Tudom, hogy ez csak egy próba, de inkább jeleztem!
Kíváncsian várom a végeredményt, amin hang is van...valami jó, 'száraz' nyikorgás!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- OpenWRT topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold