Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok Szakik!
Egy furcsaságba futottam bele és szeretném kijavítani! Tudom, hogy nem egy nagy pénz egy új ára, de már csak kíváncsiságból is szeretnék magyarázatot találni erre...
Szóval kísérletezgettem egy ESP01S-es lapkával és végül egy teljesen más programot töltöttem fel rá és mivel nem működött rendesen, ránéztem a programozóval a soros porton keresztül! Az a lapka továbbra is a régi projektben szereplő szonda hiányát jelezte, miközben már egészen más feladatra van programozva! Mielőtt még jönne a kérdés: igen! Tudom, hogy programozáskor adni kell neki egy rövidzárat a megfelelő helyre, hogy át tudjon lépni programozási módba! Többször is próbáltam újraprogramozni, de nem volt változás! A legutóbb feltöltött kód valószínűleg felülírta benne a FW-t, ezért lehet ez a zűrzavar?
Kérdés: hogyan lehet 'viszatenni' rá az eredeti FW-t? Remélem nem kérdeztem túl nagy marhaságot?
A programozó szerintem biztosan működik, ha olvasni tudta a lapka kimeneti jeleit!
* * *
Ügyes, jól néz ki! Szerintem arra azért figyelj, hogy a végleges hintázásnál a két véghelyzetnél kicsit lassuljon le a mozgás! Így nagyon "mű" hatása van a mozgásnak! Tudom, hogy ez csak egy próba, de inkább jeleztem!
Kíváncsian várom a végeredményt, amin hang is van...valami jó, 'száraz' nyikorgás!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold