- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok Szakik!
Egy furcsaságba futottam bele és szeretném kijavítani! Tudom, hogy nem egy nagy pénz egy új ára, de már csak kíváncsiságból is szeretnék magyarázatot találni erre...
Szóval kísérletezgettem egy ESP01S-es lapkával és végül egy teljesen más programot töltöttem fel rá és mivel nem működött rendesen, ránéztem a programozóval a soros porton keresztül! Az a lapka továbbra is a régi projektben szereplő szonda hiányát jelezte, miközben már egészen más feladatra van programozva! Mielőtt még jönne a kérdés: igen! Tudom, hogy programozáskor adni kell neki egy rövidzárat a megfelelő helyre, hogy át tudjon lépni programozási módba! Többször is próbáltam újraprogramozni, de nem volt változás! A legutóbb feltöltött kód valószínűleg felülírta benne a FW-t, ezért lehet ez a zűrzavar?
Kérdés: hogyan lehet 'viszatenni' rá az eredeti FW-t? Remélem nem kérdeztem túl nagy marhaságot?
A programozó szerintem biztosan működik, ha olvasni tudta a lapka kimeneti jeleit!
* * *
Ügyes, jól néz ki! Szerintem arra azért figyelj, hogy a végleges hintázásnál a két véghelyzetnél kicsit lassuljon le a mozgás! Így nagyon "mű" hatása van a mozgásnak! Tudom, hogy ez csak egy próba, de inkább jeleztem!
Kíváncsian várom a végeredményt, amin hang is van...valami jó, 'száraz' nyikorgás!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest