Új hozzászólás Aktív témák
- 

Amoroso
aktív tag
válasz

Csapi007

üzenetére
						Üdv!
Nem is nagyon értem ez a távtartós dolgot, mert nekem nem a hűtő hajtja meg a karit, maga a borda és a nyák párhuzamos. Az "asztalhoz" sík laphoz képest hajlik.
Jaja én is arra gondoltam hogy powergum-mal, horgászatban használatos szupergumi-val
 fogom felfüggeszteni a szélső heatpipe-nál fogva, vagy keresek valami függeszthető másik fix pontot. - 

Speed®
titán
válasz

Csapi007

üzenetére
						Semmi nehézség nincs benne, lazán lejön (nem minden karin vannak ugyanott a furatok, ugye). Amúgy azért van ott, hogy ne lehessen lebikázni a hűtőt, pont csak annyira engedi ráhúzni a GPUra, amennyire szükséges.
Bár nekem volt, hogy kellett hozzátenni alátétet, mert annyira hajlott a nyák
 - 

Csapi007
veterán
válasz

Csapi007

üzenetére
						Hy
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne megoldani egy S1 és egy 12cm-es venti alatt a VRM-ek hűtését?
Elég ha a 3 chipre rakok 3 ilyet rétből? - 

Speed®
titán
válasz

Csapi007

üzenetére
						A gyári hűtő lecsavarozgatása tovább tart...
Az a kis lapka azért van a VRMhez, mert elég rá
Ha meg nagyon melege lenne mert nem szellőzik rendesen a házad, akkor rá kell tenni egy 12cmes ventit ahogy a Pro topikban linkel képeden is látod (jó, nem muszáj befőttesgumval
 ) és máris meg van oldva, még le is lehet szabályozni, lényeg hogy kicsit kavarja a levegőt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fogom felfüggeszteni a szélső heatpipe-nál fogva, vagy keresek valami függeszthető másik fix pontot.

) és máris meg van oldva, még le is lehet szabályozni, lényeg hogy kicsit kavarja a levegőt.