Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Szarabbak de legalább az áruk magasabb.
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant.