Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #32949 üzenetére
iMaverick
--> -- Ez a max amit tudok vele kezdeni.
Innentől már csak a vágás jön.
Amiket írtam, azokat csináltam vele, ezen kívül minden kontúrt kihúztam.
Ennél vastagabbtól már pacásodott az egész.Csöppet nagy, meg nem a megszokottak az arányai, de egye fene..
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2014-05-28 - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
-
-
iMaverick
addikt
válasz Peterson_ #32987 üzenetére
Nagyon hálás vagyok, hogy foglalkozol az ügyemmel, nem szerettem volna türelmetlennek tűnni! Ha meló van, akkor meló van. "Sajna" tudom, hogy megy ez.
Tehát: a fül is maradhat, mint írtam is, nekem már az előző "modell" is tetszett.
A zászló... Hát igen. Eleve ha már annyi munkát belefeccöltél, nem várom el, hogy magyar zászlóra cseréld. Amúgy meg szerintem jobb is, ha marad: az újnak választott avatar, a Battlefield 4-ből az amcsi csapat mesterlövésze, így az ami zászló "hitelesebb".
(Amúgy a játékban lehet "emblémát" készíteni és az elkészült mű a játékban a fegyvereden és ha beülsz egy járműbe, akkor a jármű oldalán is látható. Nekem a magyar honvédség "ék" alakú felségjele az. )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Megkaptam a jogosultságot egyéni arcképre, úgyhogy jöttem a következő lépéshez. Ebből a madárból lehetne arckép úgy, hogy a színe, szeme, és az arcán a sötét folt valamennyire hasonlít a Cardinals logóra?
Köszi előre is, hogy foglalkoztok velem
Just a simple Lineman...
-
Peterson_
addikt
válasz iMaverick #32986 üzenetére
Ma sokat finomítottam rajta, csak reggel háromnegyed hát óta dolgozom és még nem végeztem.
Egyelőre nem szeretném annyira levágni.
Sokat világosítottam rajta, átszíneztem az egészet, és kicsit átrajzoltam a vállát is.
A szemét kiemeltem, és természetesen tükröztem.
Nem tudom milyen lesz, mert elég szigorúak a követelmények, de minden tőlem telhetőt megteszek.
Ami egyébként nagy nehézség, hogy az egész kép 130x130pixel, és így nagyon nehéz vele szépen dolgozni.
Ó, igen, két fontos kérdés.
Rajzoltam neki fület-ahogy láthattad is, de eredetileg ugye nincs.
Maradhat?
Illetve elég jól sikerült kidolgoznom az amcsi zászlót, de esetleg lehet magyar is[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
akela91
addikt
Köszönöm szépen a fáradozást, de az első kísérlet sokkal jobban bejön. Ez olyan picit "kínaisra" sikerült. A szemét "fordítva" képzeltem szűkíteni, úgy mint itt: [link].
Térjünk vissza szerintem az elsőre.
Esetleg ha gyorsan át tudod helyezni a fehér csíkot(ott ugye picit lejjebb volt, és megdöntve) az eredeti, elsőnek készített rajzodra, akkor azt megköszönöm.(mindenképp kell a fehér csík szerintem, a fekete szem alatti kevésbé )
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Na, kaptam egy ilyen alapanyagot! Ezzel mi az ábra?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Elolvasgattam, keresgéltem...
Következőre jutottam, ami nem foglalt:Wolverine:
Első
Második
Harmadik (természetesen csak a fejrészt tekintve)
NegyedikA negyedikre gondolom azt, hogy a legkönnyeben kivitelezhető
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Látom van több Schwarzis arckép is, ezzel beférek, vagy nézzek más után?
-
Francia91
veterán
válasz Francia91 #32961 üzenetére
Ebből lehetne-e arcképet fabrikálni? Tegnap az arcképek között ilyet nem találtam, remélhetőleg nem foglalt...
-
Francia91
veterán
Erre kaphatnék-e visszaigazolást, hogy rendben van-e? Köszi
-
granini
őstag
válasz Piftuka #32954 üzenetére
Fú.. nagyon rendes tőled, köszönöm szépen!!
Az első háromból bámelyik ha összejönne egy logónak az tökéletes lenne, és a frown verzió is ász! A képszerkesztőkre bízom, örülnék ha minél kidolgozottabb lenne, de nem akarok nektek többnapos munkát adni ezzel. Rátok bízom. Abban teljesen igaztok van hogy nem nagyban kell jó legyen a kép, hanem kicsi avatar formájában, és ehhez azt a forrást kell haszálni amiből nektek a legjobb dolgozni.<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Piftuka
veterán
válasz granini #32953 üzenetére
Mivel úgy látom, fontos számodra, hogy minél kevésbé legyen stilizált a karakter ábrázolása, így kerestem én is néhányat:
Ennek a képnek a kiváló minőségű rajzolt változata. (A haj teteje hiányzik, de amilyen zseniális PS guruk dolgoznak itt, szerintem az eredei forráskép alapján simán ki tudják egészíteni.) Vagy itt van hiánytalanul, kisebb méretben.
Esetleg egy másik kiváló rajzolt (festett?) változat, és itt az alkotó jobban be is fordította profilból a képet.
És mivel úgy látom, a "bamba" arckifejezésű pillanatait jobban kedveled a karakternek, íme egy"frown" és egy pojáca arckifejezésű változat.
Ezek mindegyikén jól felismerhető, és egyik sem render, hanem rajz.
"Aquila non captat muscas."
-
Peterson_
addikt
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt.Az alábbi arcképet választottam magam részére:
Lehet-e róla szó? Előre is köszönöm!
-
granini
őstag
-
granini
őstag
Udv a Kepszerkesztoknek!
Engedelyem: [link]
Flynn Rider lenne a valasztott karakter a kovetkezo 2 evre biztosan Ugy lattam meg nem keszult rola avatar.. Szeretnem kerni a segitsegeteket az avatar elkesziteseben.
Ime a nyersanyag:
[Flynn Rider]Elore is koszi a segitseget!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
iMaverick
addikt
válasz Peterson_ #32937 üzenetére
Szia!
Ha segítesz benne, akkor azért lehetne mondjuk szeme. A "kendő" maradhat, hisz az eredeti karakteren is van.
A segítségedet előre is köszönöm!
-
iMaverick
addikt
válasz iMaverick #32842 üzenetére
No még egy nekifutás! Hátha.
Engedély a korábbi hsz-ban. Ahogy .LnB kolléga ajánlotta, megpróbáltam kicsit jobban átbogarászni a "paraméteket" az egyedi avatár igényhez.
Tehát "rajz szerű" legyen, befelé nézzen a fórumba, a fej-tor ne lógjon ki. Az "arc látszódjon" eleve kizárja egy ilyen "maszkot" viselő emberke elfogadását? Mondjuk szeme sajna nincs, amit találtam...
Próba cseresznye! Forrás és amire én gondolok:
-
akela91
addikt
Sziasztok!
Engedélyem: [link]
Off topicban már tárgyaltunk az lehetséges arcképemről. Ezt a forrást linkeltem: amerikai focilabda
Keeperv85 erre azt mondta, hogy "A labda szerintem megoldható..."
Majd Ndruu készített is egy lehetséges arcképet. [link]
Ami tetszik is, és ha láttok benne fantáziát, akkor lenne egy-két kérésem.
A szemét lehetne szűkebbre (mint a forrásban) venni? Illetve a fehér csíkokhoz nem ragaszkodom alul felül, illetve valahogy azt a fekete csíkot oda lehetne varázsolni a szemek alá? (ehhez persze pont jól jönne, ha kicsit kisebb/szűkebb szeme lenne).
Ha a két fehér csík mégis marad, akkor a felsőt picit meg kéne dönteni a "háta felé", mert most picit mintha előre borulna, tehát a szeme síkjától felfele.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Sziasztok, jogosult lettem az egyéni arcképre és választottam képet magamnak:
Köszi előre[ Módosította: Ndruu ]
-
.LnB
titán
válasz #56230144 #32930 üzenetére
Nem túl szerencsés a nagy szarvak miatt, de keresek neked megfelelőt, majd az offtopik-ba linkelem be. Esetleg más dota2 hero szóba jöhet?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Kaphatnék választ erre a kérésemre? Mert ha nem jó akkor keresek másikat
Ha valaki esetleg már elkezdett dolgozni rajta, akkor elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Üdv topiklakók,
műtétre ítéltek, így egy másik arcot választottam (ha még szabad persze) az itt szereplő hsz-ból: [link]Esetleg láthatnék egy olyan verziót ahol a kesztyűje fehér?
Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Bocsánat, de nem fogok egy új kép átalakításának nekiállni, ha egyet már megrajzoltam. Az arckép elkészítése nem annyiból áll, hogy körbevágjuk és átméretezzük a képet. Ha tudsz várni, akkor a meglévőre rárajzolom a fülbevalót, esetleg egy nagyon pici nyakat is, amint lesz rá időm.
Harrrr!!!!
-
Amur
addikt
Szerintem ezzel a képpel már tudtok mit kezdeni:
chesire cat
csak a fej:
chesire headYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Szerintem nagyon jó lett.
A fülbevaló viszont nagyon hiányzik.
Tényleg nem értek hozzá mennyire egyszerű(vagy nem egyszerű) megoldani,
a karakterhez nagyon hozzá tartozik.
Több fórumon is ez a figura az avatar-om,azért volt egyértelmű a választás.
Fülbevaló nélkül is jó, de ha tudsz valamelyik fülébe egyet varázsolni az fenomenális lenne!
A vékony nyakat már félve említem.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
MODERÁTOR
A minél egyszerűbb, minél rajzfilmszerűbb, minél "laposabb" forrásképeket preferáljuk. Itt azt hiszem egyértelmű, hogy melyik lehet a jobb forráskép:
egyszerű, 2D-s >bonyolult, 3D-sEz lett belőle:
Próbáltam minimalizálni a mintázatát és a vonalvezetését, de még így is túl aprólékosnak tűnik.
Ez a fajta szerintem sokkal jobb lenne, sokkal PH-sabb:
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós kamerák
- Tudományos Pandémia Klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest