-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem többnyire mindenki megköszöni itt az új arcát. Én is minden nap visszatérek a official arckép fórumba és nézem, hogy mik születnek. Nagyon hálás vagyok Vond munkájának, teljes mértékben tudok azonosulni az avatarommal és eszembe nem jutna lecserélni. Az meg külön üdvözlendő, hogy jelenleg akadt két olyan illetékes, akinek köszönhetően pörög is az arcképgyár! Tavaly azért jó hónapot, néha többet kellett várni az avatarra, és gyakran ebből hetek a beállításra mentek el, jelenleg Jim-nek köszönhetően ez egy délután alatt lefut két pecsét után, illetve CactuS olyan tempóval szórja ki magából a kéréseket, hogy olyat még nem láttam. Ráadásul az itteni első 1-2 próba avatarjához képest olyan szintű fejlődést mutat, hogy le a kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged