Hirdetés

Aktív témák

• Pompi

nagyúr

Az első fix határidős arckép körben a következők alakultak át:

Zájec

adalbert1

slett27

VinoRosso

DroneZ^

NoLF

Ez utóbbi képcserével kapcsolatban: folyamatban van a jelenlegi szabályok kibővítése, kiegészítése bizonyos esetekre. Elöljáróban annyit, hogy engedélyezzük az egyedi arcképpel rendelkező felhasználóknak, hogy egyszer módosítsanak a képükön. NoLF ennek fényében is rábolintott a söröskorsóra, tehát megtörtént a csere.

Szintén a pontosított szabályrendszerbe próbáljuk belefoglalni a különböző moderátori szankciók és az egyedi arcképek igénylésének az összefüggéseit. A rendszer kialakulóban, amint végleges lesz az összes érintett topicban kommunikálva lesz. Egy viszont biztos, hogy az 1 nap vagy annál nagyobb eltiltással bíró felhasználók az eltiltást követő 1 évben nem kaphatnak egyedi arcképet. Ezért a mostani körből a következők estek ki:

Macka

2007-11-03-én 3 napos kitiltást kapott, tehát leghamarabb 2008-11-03-án kaphat képet.

Gebriel

2007-09-20-án 1 napos kitiltást kapott (előtte nem sokkal pedig egy 6 órásat), leghamarabb 2008-09-20-án kaphat képet.

Sirandrish

2008-04-22-én kapott 1 napos kitiltást, 2009-04-22-én kaphat leghamarabb képet.

raskolnikoff

Neki "csak" figyelmeztetése van 2008-06-14 dátummal, ennek lekezelése még nem végleges, de egyelőre nem kaphat képet, ha az addig megjelenő új szabályok nem pontosítják, akkor jövő hónap közepén találkozunk.

És végül, de nem utolsó sorban, akinek a képével minőségi kifogásunk volt:

Brumi˘

A kép kontúrjain kellene még csiszolni egy kicsit.

Aktív témák