- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Köszönöm a bíztató szavaidat.
Nem adom fel, csak sokkal lassabban tanulok az átlagnál. Na meg bevallom őszintén, nem én vagyok a szorgalom világbajnoka.
Sokszor napokig szerencsétlenkedek mire értelmezni tudom a github-on leírt megoldásokat. Ilyenkor egy időre elmegy a kedvem, aztán pár nap múlva újra nekilátok tiszta fejjel és általában észreveszem mit rontottam el. Persze sokszor azt nem veszem észre, ami pont a szemem előtt van, mint most is.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
2 hete váltottam ubuntu-ról Arch-ra. Minden szép és minden jó, csak egy apróság van amire sehol sem találtam megoldást. Akik ismernek tudják, hogy jó ideje openbox-szal használom a rendszereimet, amit eddig tint2-vel kombináltam. Párszor belefutottam fórumokon, hogy van egy jobban konfigurálható alternatíva, a polybar. Gondoltam miért is ne? Teszek vele egy próbát. Feltetlepítettem, testreszabtam, majd jött a meglepetés. Ha teljes képernyőre nagyítok valamit, a system tray nem tűnik el.
Ugye ilyen alapból:
És ilyen például teljes képernyős videónál:
Tud valaki esetleg megoldást a problémára? Olvastam github-on erről a hibáról, de megoldást ott nem tudott senki. Gondoltam megkérdezem, hátha itt valaki rájött a megoldásra.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Immár én is arch felhasználó lettem egy ArchLabs személyében, viszont ennek is van egy tipikus minden disztribúcióra jellemző hibája. Az RTL8192CU wi-fi vezérlőt nem képes normálisan kezelni, ezért patch kéne a driver-hez. Unom már, hogy 5 percenként lekapcsol a wi-fi.
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest