Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Lathronos
üzenetére
Már mi nem lenne a te szinted? Ha az Archot fel bírtad rakni, akkor ez semmivel nem nehezebb. A ~/.config/polybar/config nevű configfáljban szerepelteted a override-redirect = false sort. Nagy valószínűséggel már benne is van, de ki van kommentelve.
Ez ilyen, az ember mindig fejlődik. Már fejlődtél azzal, hogy Ubunturól Archra váltottál, aztán DE-ről Openbox-ra, Tint2-ről a még haladóbb polybar-ra. Ez ilyen fejlődési folyamat, minden lépcsőben fejlődsz valamit, bővül a tudásod, fokozatosan érted meg hogy működnek dolgok.
Bár én azért nem értem, mert egy hónappal ezelőttig majdnem fél éven át Void Linuxot használtam, pont Openbox-szal és polybar-ral, és nálam még ez a override-redirect = false és wm-restack = sor sem, ki volt kommentelve konfigfájlban, anélkül sem volt gondom, a polybar nem volt látható teljes képernyőn.
Egyébként meg ezek az advanced toolok, mint a polybar, ilyenek, nagyon hosszan és bonyolultan lehet konfigolni a konfigfájlban, lényegében annyira összetettek, mintha külön programozási nyelvek lennének. Cserében viszont nagyon rugalmasan testreszabhatók, és bővíthető a tudásuk, olyan szintig, amiről Tint2-nél nem is álmodhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB