- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA® driverek topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Immár én is arch felhasználó lettem egy ArchLabs személyében, viszont ennek is van egy tipikus minden disztribúcióra jellemző hibája. Az RTL8192CU wi-fi vezérlőt nem képes normálisan kezelni, ezért patch kéne a driver-hez. Unom már, hogy 5 percenként lekapcsol a wi-fi.
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A blacklist opció nem működik, túrtam a netet más megoldás után, de nem találtam semmit 2 hét alatt. Tud valaki megoldást, vagy térjek inkább vissza ubuntu-ra, és törődjek bele az óránkénti rendszerösszeomlásokba. Persze ha tudtok varázslat nélkül működő csak bedugom és használom wi-fi sticket linuxra, az mégjobb lenne. Segítségeteket előre is köszönöm. 
BoB