- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Siriusb #8350 üzenetére
Igen, hasonló ok miatt tiltottam le én is, bár teljesítményben ez erősebb (rtx 2060)
Uazásnál nem gond, ha le van tiltva, de minden külső monitor portot (DP, HDMI, USB-C) az Nvidia kezel, így otthon már nem tudom majd használni a 4k monitort.Na, nem tudtam, hogy még létezik a Bumblebee. Valahogy el is feledtkeztem róla már jópár éve
Alapvetően nem is az volna a célom most, hogy 1-1 alkalmazást dVGA-n futtassak, míg másokat nem, hanem az, hogy ki-be tudjam kapcsolni az NVidia vga-t.
Nyugodtan belefér a dologba egy reboot is, hiszen a külső monitor miatt állandóan kell az nvidia vagy éppen utazás közben sohasem kell.Szóval erre volna jó valami kényelmes on-off megoldást találnom.
Más:
Nem sikerül megoldanom, hogy a gnome felület indulása után, user-ként tudja script-et vagy egy command-ot indítani. Esetemben most az imwheel lenne aktuális.
Próbáltam már systemd service-ként, .xinitrc és .config/autostart script-ként is, de sehogy nem futott le. Manuálisan kell minden rebootkor beírnom a terminálba.
Kérhetnék ebben valami segítséget?
Lenne majd 1-2 bash script amit indítanék user joggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- LEGO klub
- Képregény topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest