- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Igen, hasonló ok miatt tiltottam le én is, bár teljesítményben ez erősebb (rtx 2060)
Uazásnál nem gond, ha le van tiltva, de minden külső monitor portot (DP, HDMI, USB-C) az Nvidia kezel, így otthon már nem tudom majd használni a 4k monitort.Na, nem tudtam, hogy még létezik a Bumblebee. Valahogy el is feledtkeztem róla már jópár éve

Alapvetően nem is az volna a célom most, hogy 1-1 alkalmazást dVGA-n futtassak, míg másokat nem, hanem az, hogy ki-be tudjam kapcsolni az NVidia vga-t.
Nyugodtan belefér a dologba egy reboot is, hiszen a külső monitor miatt állandóan kell az nvidia vagy éppen utazás közben sohasem kell.Szóval erre volna jó valami kényelmes on-off megoldást találnom.
Más:
Nem sikerül megoldanom, hogy a gnome felület indulása után, user-ként tudja script-et vagy egy command-ot indítani. Esetemben most az imwheel lenne aktuális.
Próbáltam már systemd service-ként, .xinitrc és .config/autostart script-ként is, de sehogy nem futott le. Manuálisan kell minden rebootkor beírnom a terminálba.
Kérhetnék ebben valami segítséget?
Lenne majd 1-2 bash script amit indítanék user joggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB