Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini PC
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Azért az 1330MB elég sok. Openbox alatt sem foglalt nekem ilyen sokat ezzel a pár programmal, és azért az Openbox már "GUI"-s, bármit is jelentsen ez. Ugyanúgy meg volt mindene, mint az előtte levő XFCE, KDE változatoknál. Egyedül az asztalra kihelyezett ikonokat nem használtam, de azt még a Windows rendszeren sem használom. Viszont Openbox alatt nem használtam egyedi scripteket alap funkciókra. Winyó mountolása is az udiskie volt stb, de ennyit nem foglalt pár proginál akkor sem.
Most meg egyenesen keveset mutat Bspwm alatt minimalizálva amennyire csak tudtam. Most pl fut egy terminál ablak, egy Chromium 7db füllel és 607MB-ot mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB