Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gaming notebook topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Kösz, el is felejtettem, hogy ki akartam próbálni, ezt még megejtem Artixon.
Chrome, Chromium, Opera, Vivaldi, Brave, stb. nálam kizárva, nagyon utálom a Chrome/Blink motoron alapuló böngészőket, röhejes memóriaéhség, bugosság, minden beléjük van drótozva, egy csomó mindent beállítani sem lehet, pl. saját DNS a böngészőbe. A Firefox is rég indítható már, igaz én nem láttam előnyét, ha Wayland alatt használom, nem gyorsabb, nem szebb, nem jobb, nem eszik kevesebb erőforrást. Annyi, hogy Wayland alatt VAAPI-val mehet a hardveres videókódolás, de azt megint külön be kell kapcsolni és mivel kísérleti feature, ezért gyakran bugos, eltörik. Nem véletlen nincsenek ezek a dolgok alapból bekapcsolva rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB