Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Kösz, el is felejtettem, hogy ki akartam próbálni, ezt még megejtem Artixon.
Chrome, Chromium, Opera, Vivaldi, Brave, stb. nálam kizárva, nagyon utálom a Chrome/Blink motoron alapuló böngészőket, röhejes memóriaéhség, bugosság, minden beléjük van drótozva, egy csomó mindent beállítani sem lehet, pl. saját DNS a böngészőbe. A Firefox is rég indítható már, igaz én nem láttam előnyét, ha Wayland alatt használom, nem gyorsabb, nem szebb, nem jobb, nem eszik kevesebb erőforrást. Annyi, hogy Wayland alatt VAAPI-val mehet a hardveres videókódolás, de azt megint külön be kell kapcsolni és mivel kísérleti feature, ezért gyakran bugos, eltörik. Nem véletlen nincsenek ezek a dolgok alapból bekapcsolva rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB