-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah csináltam most egy új tesztet. Leszedtem a gvfs-mtp -t (gvfs is nyilván), reboot, majd free -m parancs a következő értékeket adja:
used 186
free 3406
shared 20
buff/cache 213
available 3382Majd feltettem a gvfs-mtp-t (gvfs is nyilván), reboot, majd free -m parancs a következő értékeket adja:
used 183
free 3407
shared 20
buff/cache 215
available 3385Bakker még kevesebbet is "fogyaszt". Az előzőekhez 10MB-al magasabb érték a terminal miatt van. Amúgy a polybaron látom a used értéket.
-
Shyciii
veterán
Ha gvfs-mtp nincs feltelepítve (és persze a gvfs se, hisz kel hozzá), akkor a szabad memóriám boot után 171MB. Ha feltelepítem a gvfs-mtp-t, akkor reboot után 173MB-ot mutat memóriafoglalásra. Sharedba lehet hogy ott van, vagy bufferben, de a used értéke csak ennyivel nő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest