Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
májkimiki
Bárhol szerepelhet, csak ne legyen komment jel az elején.
satiRégen én is zsh-t használtam, de aztán jön a minimalizálási kényszerem, és úgy voltam vele, hogy amit zsh-n használtam/tetszett (prompt kinézete, historyba ne duplikáltan legyenek a parancsok, autocompletion jól működjön) azt megvalósítható bash alatt is, akkor visszatérek bash-ra. Nos mindegyik amit használtam megvalósítható bash alatt is, csak bonyolultabban, de meg lehet. Még a zsh alatt használt prompt kinézetet is be tudom konfigolni pontosan ugyanolyan kinézetre bash-ra, szal én azóta bash-t használok megint. Persze így a bashrc fileom egész terebélyes lett, de kommenteztem, hogy átlátható legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB