-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Na jó, ahogy mondani szokták, öreg vagyok már bohócnak... maradok a megszokott ubuntu-debian vonalon.
Annyit nem ér az arch, amennyit szopni kell vele, hogy EFI alatt bootoljon.
Pedig régen szinte mindenhez az arch wikit használtam. De ez...
Másolgassak innen-oda, írjak szkripteket, nehogy egy kernel update után elkefélődjön valami és kizárjam magam a rendszerből, meg a 'som tudja... na nem, ezt meghagyom annak, akinek van sok ideje. -
samujózsi
senior tag
Hát eddig úgy gondoltam, hogy a lényeges dolgokat megcsináltam, de most újra nekifutva, lehet némi igazság abban amit írsz.
Valahogy nagyon nem úgy néznek ki a könyvtárak, ahogy ubuntu és debian alatt megszoktam (gondolok itt a /boot és a /boot/efi tartalmára - lehet, hogy ezt át kéne újra gondolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest