- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egyébként elméletben a jmtpfs-t is lehetne automatizálni, egy udev szabályt felvenni, ha az adott usb eszközt csatlakoztatják (ezt ki kell nézni, hogy mit ír ki rá, amikor a teló csatlakoztatva van),
Nah ez itt a gond. Mint mondottam elég gyakran cserélgetem a telókat, így ezért (is) elvetettem. Minden egyes teló cserélném újra lekérni az ID-ját, illetve több paramétert is (csináltam már ilyet), sőt! Sokszor volt, hogy egy-egy custom rom váltásnál is módosultak bizonyos rész adatai, így újra módosítanom kellett. Ezért is mondtam, hogy egy mindennapos használatra levő notim az én szokásaimmal ésszerűtlen minimalizálás, ha nem gvfs-et használok. PL te használsz emnékeim szerint qbittorentet. Nah azt pl én kiírtottam a notiról, és transmission-t használok. Sokkal könnyebb, kevesebb csomaggal. Sőt! Az összes QT-s rendszerű programjaimat kukáztam, így QT-s rendszer csomagjai sincsenek már fent. Ezt még ésszerű minimalizálásnak ítéltem meg (pedig fájt az XnView elvesztése), mint ahogy azt is, hogy nem kell login manager.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest