-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy időben használtam ezt a csomagot. Kíváncsi voltam a hardveres gyorsításra (akkor még működött), viszont a nagyobb baj ezzel, hogy pár lépéssel mindig le van maradva verziószámban, ami elég gáz, hogy ha épp súlyosabb hibákat javítgatnak (ami ez elmúlt időszakokban volt bőséggel a chromiumban).
-
Komoly képzelőerőd van!
Legalábbis az alapján, hogy a vaapi-t az nVidia-val hozod össze sűrűn. Szerintem az az Intelé, nVidia inkább vdpau vagy már én keverem?Ebben viszont le vagyok maradva, mit használnak ezek helyett a lejátszók? Nem wayland meg vulkan-os dolgokra gondolok.
Lehet hülyén halok meg, de próbáltam utána nézni és itt még ugyanúgy ott van a vaapi és a vdpau is. Nekem ez a GPU gyorsítás annyira sötét felhős téma, jobban, mint a többi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet, hogy azért is vagyok ezekhez nokedli, mert egyik gépemben sincs GPU?
No de valamit az integráltak is használnak.....Nem? De! -
vargalex
félisten
Ez utóbbit javasoltam én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis az alapján, hogy a vaapi-t az nVidia-val hozod össze sűrűn. Szerintem az az Intelé, nVidia inkább vdpau vagy már én keverem?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de valamit az integráltak is használnak.....Nem? De!
BoB