Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii
    veterán

Nyilván az Openboxot úgy értem, hogy felkonfigurálva, panellel, indítómenüvel, stb.. Alap konfigban tényleg fapados lesz klasszik DE usereknek. De még mindig jobb ebben is, mint a tiling WM-ek, mert ott szürke háttér sincs, meg kattintani sem lehet semmire, hogy legalább egy kamu menü előjöjjön.

Az engem is aggaszt, hogy az Openboxot rég nem fejlesztik, több éve, igaz egy éve jött ki belőle új verzió, de abban is minimális változás volt.

És a legnagyobb baj, hogy a fejlesztőjében nincs is hajlandóság, hogy komolyabban hozzányúljon, pedig sokan nyaggatják.

Amúgy nem tom hogy itt hányan használják a Remmina programot távasztalra, de most írtam a fejlesztőknek, hogy tegyenek bele egy új funkciót, mely azoknak lenne hasznos, akik újratelepítik a rendszert, vagy egyszerre kell több passwordöt változtatni, mert bár van ilyen funkció benne, de figyelmen kívűl hagyja azt, hogy valaki a szerverhez való user/password különböző, ha használ RD Gateway user/password-öt. Pl nálam is. Úgyhogy kézzel kellett egyenként változtatnom vagy 40db szervernél így. Rettentő korrektek. Még aznap visszaírták, hogy köszönik az ötletet, és már látható is, hogy az 1.4-es verzió roadmap-jében már szerepel is a kérésem.

Új hozzászólás Aktív témák