Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Csak a GDM támogatja a Wayland-et? Arch Wiki szerint elvben támogatja a LightDM és az SDDM is. Aztán hogy mennyire működőképes azt már nem tom, de az Intel GPU-mmal anno nem fagyogatott az SDDM mikor Manjaro-ztam, a LightDM meg jól működik amióta pure Arch-ozom. Sima konzolon én is gondolkodtam, de a probléma, hogy nem tudtam megoldani a notebook lockolását úgy, hogy a konzolra dobjon. Persze van slock, de valamilyen olyan bűn ronda (nem mintha a csicsát szeretném, ezért is van lightdm), de azért nézzen ki valahogy, ha már grafikus felület.
Amúgy most hogy újrahúztam a rendszert, kiderült, hogy hiányosan dokumentáltam, hogy mit kell csinálnom, hogy a fedél lecsukásakor zárolja a rendszert, de hálistennek azért rájöttem, hogy mit hagytam ki a scriptemből (mert ugye mindenféle guis bloat-ot nem akartam erre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB