Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Én is főleg akkor húzok újra Archot, ha új rendszermeghajtót vagy új gépet veszek (bár a legutóbb vett SSD-mre, már tar-ral klónoztam a rendszert, nem húztam újra). Amúgy csak kétszer kellett Archot ezen kívül újrahúzni, egyszer az én hibámból, elhánytam a jogosultságokat az új user home-jában, és polkit hiba miatt behalt a systemd, nem lehetett megjavítani. A másik alkalommal meg GPU és Wi-Fi bugos működése miatt váltottam Xorg-ról Waylandre, de akkor már az ext4-ről f2fs-re váltást is megléptem. Nyilván én sem telepítem újra hetente. Nagy ritkán viszont nem lámaság újratelepíteni. Nekem sose volt szent a belakott rendszer, ellentétben itt a PH-n sok emberrel. Majd belakódik újra, meg így a legjobb tiszta lappal kezdve kipróbálni teljesen új dolgokat. Ez a jó az Archban, nem vagy kiadásokhoz meg flavor-ökhöz kötve, bármit fel lehet rá tenni, bármilyen rendszert össze lehet rá legózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Mozilla Thunderbird
- BestBuy topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB