-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Sajnos nem tudok okosat, mondani, de nem hiszem, hogy csak a CUPS weben lehetne beállítani. Nekem P1102-es nyomtatóm van, azzal is voltak szívások: felismerte, de nem nyomtatott, csak villant egyet a nyomtató led, aztán ennyi. Valahogy sikerült összekalapálnom, amit persze a következő cups frissítés megölt. Akkor downgrad-eltem, aztán azóta pacman.conf-ban tiltva van az összes cups szarság frissítése.
Némi tipp, hátha segít:
Ezzel ki tudod listázni a csoportokat:
cat /etc/groupEzzel meg azt, hogy mely csoportokban vagy benne:
groupsHa van lp csoport és te nem vagy benne, akkor add hozzá magad:
sudo usermod -aG lp felhasználónevedAztán kijelentkezés-bejelentkezés vagy terminálba:
newgrp lpA drivert én terminálból telepítettem a
sudo hp-setup -iparanccsal.GUI-s programok közül ezt használtam:
system-config-printer, bár valószínűleg ez van telepítve nálad is. Az enyémben nincs wifi, de USB-ről megy és semmit nem kellett variálnom a CUPS webes oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB