Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
igen arra gondoltam csak rosszul fejeztrem ki magam...
szoval akkor ez nem lehetseges ? nekem most a geany sima szovegszerkesztokent mukodik , nincs semmi szinsema beallitva , feher a hatter es nem kattinthato benne semmi. Nalam az a baj hogy sajat dolgot nem tudok krealni hanem tobb konfigfajlbol nezem ki a nekem tetszo dologat igy sokszor nem passzol/ nem illik egymashoz a kinezet.
hexa szinkodot tudok online nezni , de a baj azzal van hogy mindig nezegetni kell melyik sort irjam at , vagy melyik milyen szinu.Ugy latom te maradtal itt az ugyeletes Arch Linux-os, mas mar nagyon nincs is a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB