- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
tibor23 #4036 üzenetére
nekem van több pendriveos arch rendszerem. f2fs-sel ameddig indul minden villány gyors, gyorsabb usb2-n, mint egy hdd
egy pacman -Syu viszont már van, hogy tovább tart.
ha sokat nem kell írni, akkor nem fog lassulni a rendszer, és a pendrive sem lesz nagyon igénybe véve néhány GB írt adattól.
egyébként meg tudod nézni iotop vagy iostat-tal, hogy mennyit használja a rendszer a flash meghajtót és esetleg a "swappiness" értéket leveszed. de nálam az arch kikapcsolt swap-pel nem szokott szinte semmit sem írni az ssdre. -
vargalex
félisten
válasz
tibor23 #4036 üzenetére
Szia!
Én azért raktam pendrive-ra a rendszert, mert ha valami gond lett volna (ahogy nálad most is van), akkor nem kellett volna HDD keretet kerítenem, csak 1 PC-be bedugni a pendrive-ot. Nálam egyébként több évig ment a rendszer pendrive-ról a GoFlex Net-et. Valamint azért is volt pendrive-on, mert az adatok egy RAID0 tömbön voltak (2x1 TB 2,5" HDD). Így nem volt több sata hely, külső HDD-t pedig nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest