Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Megnéztem:
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07), de ez a teszt gép, másik gépen egy újabb intel hd graphics van/lesz (ValleyView Gen7) (ha felmegy rá az árcs
)Mindegy is, legyilkoltam a Slimet (úgyis auto loginolni fogok, akkor meg minek), így működik a Plymouth, bár így a splash után látszik a konzol (auto login és auto startx esetén is), szóval nem dob egyből desktopra. Sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma.
Más: Suspendre látom van "beépített" parancs (systemctl suspend), én meg eddig a pm-utils csomagot használtam. Ahogy nézem a wikit, pm-suspend esetén egyszerűbb scriptet futtatni, elég egy sima bash script, ellentétben a systemctl suspenddel, ahol kell .service fájlt is kreálni hozzá. Gondolom megéri a "beépített" megoldásnál maradni, főleg ha csak 1-1 scriptről van szó (ahhoz nem nagy meló megcsinálni a service fájlt).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
BoB