Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Megnéztem:
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07), de ez a teszt gép, másik gépen egy újabb intel hd graphics van/lesz (ValleyView Gen7) (ha felmegy rá az árcs
)Mindegy is, legyilkoltam a Slimet (úgyis auto loginolni fogok, akkor meg minek), így működik a Plymouth, bár így a splash után látszik a konzol (auto login és auto startx esetén is), szóval nem dob egyből desktopra. Sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma.
Más: Suspendre látom van "beépített" parancs (systemctl suspend), én meg eddig a pm-utils csomagot használtam. Ahogy nézem a wikit, pm-suspend esetén egyszerűbb scriptet futtatni, elég egy sima bash script, ellentétben a systemctl suspenddel, ahol kell .service fájlt is kreálni hozzá. Gondolom megéri a "beépített" megoldásnál maradni, főleg ha csak 1-1 scriptről van szó (ahhoz nem nagy meló megcsinálni a service fájlt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Revolut
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
BoB