-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyszerű, köszi! Időközben láttam, hogy ez a arch.hu elég régi leírásokat dob, az archwikit meg nem értettem pontosan, mit ír az rc- ről, de így már tiszta, azt hittem ennyire hiányosra sikerült az Evo- s telepítés.
AUR az tiszta volt, csak említettem, hogy az nincs fenn, később akartam rá sort keríteni. Mint repo nincs, úgy értem!Kmix- et próbáltam telepíteni pacmannal, de nem találta.
Most már újra kell telepítenem, mert szomorúságomban lepucoltam az összes HDD- n lévő oprendszert.
Azért nem hozzáértő kezdőként, aki csak Debian vonalat használt eddig, nem tűnik olyan egyszerűnek az Arch telepítés/konfigurálás még az Evolutionnal telepítve sem!
Kedves fórumtársunk
szavaivalgondolataival élve, mi a szart akarnak ezek a Mintesek Archozni itten!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest