- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ZIDOO médialejátszók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_ #2776 üzenetére
Thnx!
Tudom, azért is köszöntem mindőtöknek, de a pontos szöveget mégis tőleg tudom!MINT felhasználótól ne várjatok túl sokat Arch telepítés ügyében!
Azért a MINT vagy egy Manjaro telepítés még öreganyámnak is menne!
Az is igaz, hogy kicsit elő kellett volna olvasni ezeket a kapcsolódó írásokat!Az még mindíg fura, hogy volt netkapcsolatom, pedig nem állítottam be semmit, dsl kapcsolat van amúgy. Ilyent már vettem észre más telepítéskor is, lehet, hogy észleli az előző ethernetes beállításokat?
Fog ez menni szerintem, innen üzenem Decepticon ft- nak, hogy ne tervezgessen még egy évig!
Nem piszkálni akarnám, de nulla informatikai tudással is sikerült.
kéklufi telepitési segéd- je azért nekem igencsak bonyolultan hangzik.
Amúgy elég rossz választás volt a Cinnamon, mert az tényleg csak MINT alatt néz ki jól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Assetto Corsa EVO
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest