Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
#include "/home/f34r/.colors/garbeam"
# jel azt jelenti, hogy ez a sor csak megjegyzés, és nem kell végrehajtani, nem?Nem ez tökéletes úgy ahogy van, ha nem lenne előtte a # akkor hibát ír ki miután lefut.
Néhány napja beírtam egy változatot a billentyűzet beállításhoz, amit pl. a 10-evdev.conf-ba lehet beírni. Próbáld ki azzal.
Illetve itt a wiki, ezen szintakika alapján írd át a setxbmap sorodat.ahogy leírtad nekem nem megy , van ott több evdev-hez kapcsolódó beállítás azokat töröljem és csak azt amit írtál azt hagyjam benne ? illetve xinitrc-be kell valamit írnom ? .
-
chab7
addikt
Ja, ezt már akartam kérdezni, hogy nekem pl. nincs is xorg.conf fájlom amit mindenfelé olvasgatok, abba kell ezt-azt írni (és anno jól meg is szívatott mikor még a Linuxszal ismerkedtem). Viszont az xorg.conf.d mappában levő fájlokban levő dolgok szerint működnek a dolgok.
Jól értelmezem, hogy vagy az egyik vagy a másik kell?Gondolom a wikiből ez tartozik a kérdésemhez:
Xorg can be configured via /etc/X11/xorg.conf or /etc/xorg.conf and configuration files located in /etc/X11/xorg.conf.d/. Arch supplies default configuration files in /etc/X11/xorg.conf.d, and no extra configuration is necessary for most setups.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Battlefield 6
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Filmvilág
- Napelem
- GTA V
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB