Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ja, ezt már akartam kérdezni, hogy nekem pl. nincs is xorg.conf fájlom amit mindenfelé olvasgatok, abba kell ezt-azt írni (és anno jól meg is szívatott mikor még a Linuxszal ismerkedtem). Viszont az xorg.conf.d mappában levő fájlokban levő dolgok szerint működnek a dolgok.
Jól értelmezem, hogy vagy az egyik vagy a másik kell?Gondolom a wikiből ez tartozik a kérdésemhez:
Xorg can be configured via /etc/X11/xorg.conf or /etc/xorg.conf and configuration files located in /etc/X11/xorg.conf.d/. Arch supplies default configuration files in /etc/X11/xorg.conf.d, and no extra configuration is necessary for most setups.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Extraflame pellet kályha
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB