Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Dumber_

őstag

válasz BoB #1482 üzenetére

Tegnap virtuálra felraktam az openboxosat. Nekem a manjaro színvilága és kinézete jobban bejön. Tudom, hogy ezt is be lehet állítani, de az idömhöz képest sok macera...

+
    gyorsabbnak éreztem mint a manjarot (virtuális gép)

-
    Én nem használok "asztal" alkalmazást. Alapból ez sem, de ha elindítjok bármilyen filekezelőt (nemo, thunar), valahonnan elővarázsol és elindít egyet.
    Nyilván konfig kérdése, de akkor is bosszantó egy frissen telepített rendszeren, lévén, hogy default telepítés esetén menüm se lesz, mert jobb gombra nem az, hanem az "asztal" jobb gombos menüje jön elő.

• Blum1866_2

tag

válasz BoB #1482 üzenetére

Mint irtam en ket napja hasznalom. Windows egyaltalan nincs a masinan (olyannyira nincs,hogy pont ma ejjel mentettem at 2x2TB adatot NTFS-rol EXT4-re) es eddig semmi bajom nincs vele. Leszamitva a GNOME feluletet,az annyira nem tetszik,ugyhogy meg ma ejjel visszamegyek mate-re vagy kiprobalom a Cinnamont.
    Kb. 15-20 programot telepitettem,minden driver es AUR csomag szo nelkul felment,ugyhogy eddig bitang.
    Amugy en a BETA-tol kezdve hasznalom,ott volt egy kis zokkeno az nv driverrel de azt kb. 1 perc volt megoldani terminalban. Azota a problemat mar javitottak ofkorz.
    A GNOME feluletrol meg annyit,hogy a rendszerhez van igazitva gyarilag tehat nem csak kokler modon belehanytak a telepitobe hanem igenyesen megvan oldva minden.

Kb. 4 honapja kezdtem el Linuxozni,Debian vonaltol kezdve a Fedora-n at az alap Arch-ig mindent megjartam es eddig ez az AntergOS engem nagyon meggyozott.

Új hozzászólás Aktív témák