Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Mint irtam en ket napja hasznalom. Windows egyaltalan nincs a masinan (olyannyira nincs,hogy pont ma ejjel mentettem at 2x2TB adatot NTFS-rol EXT4-re) es eddig semmi bajom nincs vele. Leszamitva a GNOME feluletet,az annyira nem tetszik,ugyhogy meg ma ejjel visszamegyek mate-re vagy kiprobalom a Cinnamont.
Kb. 15-20 programot telepitettem,minden driver es AUR csomag szo nelkul felment,ugyhogy eddig bitang.
Amugy en a BETA-tol kezdve hasznalom,ott volt egy kis zokkeno az nv driverrel de azt kb. 1 perc volt megoldani terminalban. Azota a problemat mar javitottak ofkorz.
A GNOME feluletrol meg annyit,hogy a rendszerhez van igazitva gyarilag tehat nem csak kokler modon belehanytak a telepitobe hanem igenyesen megvan oldva minden.Kb. 4 honapja kezdtem el Linuxozni,Debian vonaltol kezdve a Fedora-n at az alap Arch-ig mindent megjartam es eddig ez az AntergOS engem nagyon meggyozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok egyben
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest