- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1402 üzenetére
@Decepticon
Szia.
Nem kell ezt annyira mellre szívni:-) Ha nem megy, ne erőltesd. De azért írnak ide sokan, hogy másoknak segítsenek. Én már rendesen rosszul vagyok, ha egy nem általam telepített Arch-os géppel kell doliznom. Ha meg esetleg microsoft termék van rajta, akkor végem van. Nézőpont kérdése az egész. Azért használom a linuxot, mert nagyságrendekkel stabilabb, jobb, kisebb erőforrás igényűbb/ma már opcionális/, biztonságosabb, mint a windows. A laptopom 1 órával többet megy akkuról így , mint windows alatt. Igaz, alapból nem így működött. Rengeteg fórumozás, és tanulás áll mögötte.
Én a családom is úgy nevelem, hogy mindenképp, minden körülmények között jogtiszta, és nyílt forráskódú rendszert használjanak.
Ez a saját véleményem.Ha a te véleményed más, akkor én azt tiszteletben tartom, és fejet hajtok.
Linuxot használni nem kötelező senkinek sem!!!!!!! -
Siriusb
veterán
válasz
Fritz Teufel #1402 üzenetére
Megértem, hogy már ideges vagy, de azért, mert neked nem jön össze, nem a linux a sz@r. Elég sokan használjuk gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged