- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- ASUS notebook topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
joecontra
üzenetére
Elegem lett ebből a folyamatos tesztelésből. A következő disztró amit felrakok az a Windows lesz. Majd ha adnak ki stabil Linux desktop verziót, akkor azonnal visszajövök. Úgy látom, 20 év után is fejlesztési stádiumban van ez a rendszer.
Ez az Antergos stabilnak néz ki, hogy nem teleptettem a Firefoxot, de nem tudom beálltani. A Google Chrome-ban nincs hosszú i-betű és a touchpad sem működik megfelelően. Nem érzékeli az érintéses kattintást, gombot kell nyomnom az ikon fölött vagy Entert ütnöm. A drm hiánya miatt meg féltem a laptopot, sikít a ventilátor, gy holnap vissza is dobom a Windowst, nem szeretném ha a laptopnak valami baja lenne.
Közben asszem megtaláltam a hosszú i-betű megoldását. Remélem... restart...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB