- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
joecontra #1401 üzenetére
Elegem lett ebből a folyamatos tesztelésből. A következő disztró amit felrakok az a Windows lesz. Majd ha adnak ki stabil Linux desktop verziót, akkor azonnal visszajövök. Úgy látom, 20 év után is fejlesztési stádiumban van ez a rendszer.
Ez az Antergos stabilnak néz ki, hogy nem teleptettem a Firefoxot, de nem tudom beálltani. A Google Chrome-ban nincs hosszú i-betű és a touchpad sem működik megfelelően. Nem érzékeli az érintéses kattintást, gombot kell nyomnom az ikon fölött vagy Entert ütnöm. A drm hiánya miatt meg féltem a laptopot, sikít a ventilátor, gy holnap vissza is dobom a Windowst, nem szeretném ha a laptopnak valami baja lenne.
Közben asszem megtaláltam a hosszú i-betű megoldását. Remélem... restart...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest