- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem próbáld reinstallálni az xfce-t vagy hasonló.
Tehát a meglévő cuccokat újratenni. Egyébként sokat használod a Settings-t? Én amikor feltettem a rendszert, beállítottam ami kell, azóta nem nyúltam hozzá.(#1348) Istju: Igen, igazad van, viszont a telepítés nekem még nem menne fejből, tuti előtte kéne üljek legalább 2-3 órát egyhuzamban csak a telepítéshez, annyi most viszont nincs. Ami késik, nem múlik.)
Főleg, hogy én minden téren inkább a minimalizmust szeretem, jelen esetben ez pedig csak az eredeti Arch-ban valósul meg.(#1349) Decepticon: Még nem adtak ki új ISO-t, egyelőre csak az update pack jött ki. Ha ennyire gázos a dolog, még ne frissíts rá a régire, várd meg amíg lesz új ISO és tedd fel azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest