-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem próbáld reinstallálni az xfce-t vagy hasonló.
Tehát a meglévő cuccokat újratenni. Egyébként sokat használod a Settings-t? Én amikor feltettem a rendszert, beállítottam ami kell, azóta nem nyúltam hozzá.(#1348) Istju: Igen, igazad van, viszont a telepítés nekem még nem menne fejből, tuti előtte kéne üljek legalább 2-3 órát egyhuzamban csak a telepítéshez, annyi most viszont nincs. Ami késik, nem múlik.)
Főleg, hogy én minden téren inkább a minimalizmust szeretem, jelen esetben ez pedig csak az eredeti Arch-ban valósul meg.(#1349) Decepticon: Még nem adtak ki új ISO-t, egyelőre csak az update pack jött ki. Ha ennyire gázos a dolog, még ne frissíts rá a régire, várd meg amíg lesz új ISO és tedd fel azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest