- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy nálam a Manjaro eddig tartott. Amint frissítek, nem hajlandó többet bootolni. Azt hiszem, ez az egész még mindíg messze nem versenyképes a Windows-zal.
Kezd elmenni a kedvem a Linuxtól. 12 éve nem szórakoztam ennyit operációs rendszerrel. Csak verzióváltáskor kellett telepítenem vagyis 12 év alatt 3-szor. Az előtte lévő szórakózós időszak szintén Linux volt. Szinte azt érzem, hogy Linux mellé nem is kell játék, szórakoztató az önmagában is. Az is lehet, hogy csak el vagyok keseredve, de tény: az elmult 1,5 hónapban többszörösét telepítettem egy 12 éves Windows periódusnak. Nekem az operációs rendszer nem játéknak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB