Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy nálam a Manjaro eddig tartott. Amint frissítek, nem hajlandó többet bootolni. Azt hiszem, ez az egész még mindíg messze nem versenyképes a Windows-zal.
Kezd elmenni a kedvem a Linuxtól. 12 éve nem szórakoztam ennyit operációs rendszerrel. Csak verzióváltáskor kellett telepítenem vagyis 12 év alatt 3-szor. Az előtte lévő szórakózós időszak szintén Linux volt. Szinte azt érzem, hogy Linux mellé nem is kell játék, szórakoztató az önmagában is. Az is lehet, hogy csak el vagyok keseredve, de tény: az elmult 1,5 hónapban többszörösét telepítettem egy 12 éves Windows periódusnak. Nekem az operációs rendszer nem játéknak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB