- ZIDOO médialejátszók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1331 üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy nálam a Manjaro eddig tartott. Amint frissítek, nem hajlandó többet bootolni. Azt hiszem, ez az egész még mindíg messze nem versenyképes a Windows-zal.
Kezd elmenni a kedvem a Linuxtól. 12 éve nem szórakoztam ennyit operációs rendszerrel. Csak verzióváltáskor kellett telepítenem vagyis 12 év alatt 3-szor. Az előtte lévő szórakózós időszak szintén Linux volt. Szinte azt érzem, hogy Linux mellé nem is kell játék, szórakoztató az önmagában is. Az is lehet, hogy csak el vagyok keseredve, de tény: az elmult 1,5 hónapban többszörösét telepítettem egy 12 éves Windows periódusnak. Nekem az operációs rendszer nem játéknak kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest