Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Belenéztem a két fájlba, és szerencsére egyeznek, szóval most nem volt teendőm. Majd legközelebb biztos lesz.
Tart még keményen a rendszerem finomhangolása, most pl valami olyat keresnék amivel látnám milyen frekin megy a proci. Mivel telepítéskor sem acpi, sem cpu dolgokat nem kellett telepíteni - nem volt ilyesmi az install guideban - ezért nem tudom vajon jól kezeli e a rendszer a laptop cpu-ját, azaz nyugalomban 800MHz ha meg kakaó kell 1,7GHz. De az is lehet, hogy azért nem volt ilyen a leírásban mert alapból ezeket jól kezeli a frissen feltett rendszer.
Szóval ha lenne egy olyan valami a panelen ami mutatja az aktuális cpu frekit akkor ellenőrizni tudnám. (LXDE alatt tudnék erre panel elemet de KDE-n nem találok).
Ezen már végigmentem, de pl a cpufreq-info parancsra ez a válasza:no or unknown cpufreq driver is active on this CPU
Így hát gyanítom nem kezelheti rendesen a procit (vagy mégis?
mert alapállapotban nem érezni hogy jobban melegedne mint kell, de ha látnám is a szememmel mikor mekkora frekin üzemel akkor nyugodtabb lennék
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest