Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
Gugli után sem voltam biztos benne, hogy ez kell nekem. Illetve gugli mondta azt is, hogy XFCE nem tesz fel alapból ilyet. Leszedtem az általad használtat+manager. Ez picit olyan ágyúval verébre eszköz számomra. Magától nem indul semmi. Managert el kellett indítani adni egy jelszót, beléptem, leválasztás után már nem kérte egyiket sem, de újraindítás után a managerest igen. Akkor meg mindegy melyiket adom meg. Tehát félsiker, majd 500MB árán. Ha kalapálok talán lehet teljes siker is, de nem értek hozzá, nem akarok, hely sincs
Az irány megvan, majd lehet megnézek másikat is, egyelőre beletörődöm. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az irány megvan, majd lehet megnézek másikat is, egyelőre beletörődöm. Köszi!