Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
jimmy399
üzenetére
Gratulálok - nálam dettó amit mondasz,"egy HDD-ről tudjak bootolni kb 15 másodperc alatt egy minimalista rendszert, ",én is ezt tapasztalom és igaz csak is azt állitottambe ami nekem kell,mindent probáltam minimanizálni és jelenleg Cinnamon felülettel használom örömmel a Ryzen -es gépemen,steam és minden jól müködik.
Az ArchLinux-tól sokan félnek,mert nekünk kell felépítenünk a rendszereünket - igényeinknek is megfelelően,mára már sokat változot,mert már régóta van az archinstall és ez sokat is segít mindenkinek,főleg azért mert nem kell - akár 1 órát a billentyűzeten gépelnünk,rendszert nagyon megszerettem és már 7 éve használom1 HDD-n.
A SATÁS 120GB-os SSD-men,multkor probáltam installálni,sebesség külömbséget nem tapasztaltam,nem tudom mi az óka,de ezzel már nem is foglakózóm,lényeg jól fut stabillan a rendszerem,tömören ennyi az achról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB