-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Sziasztok! Arch KDE-ről van szó. Pár héttel ezelőtt egy frissítés után az óra a taskbaron eltűnt. Ott van, de nem jelenik meg rajta semmi. Évek óta semmi baja nem volt. Megpróbáltam az időzónát állítani, kompozitor ki be, xf86-video-intel fel le, konfig, minden. Semmi eredmény. Minden más jól jelenik meg. Azt vettem észre, ha hozzáadom az óra widgetet a taskbarhoz újra akkor az első újra indításig vannak rajta számok. Újraindítás után csak a helye van meg üres mezővel. Annyit vettem még észre, hogy az SDDM bejelentkezéskor a jelszó beírásakor nem jeleníti meg a fekete pöttyöket. Csak egy karakterrel tovább lép a kurzor és háttérszínű marad mint ahogyan az óra is a tálcán. Esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB