Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila #8374 üzenetére
Archttila
Így van
Siriusb
Amikor fiatal voltál? Úgy mondod, hogy ez szöszmötölés, érdeklődás a fiatalok kiváltsága. Én 44 éves vagyok...Az más kérdés, hogy ezen összeszedett tudás, és egyéb tanulásnak hála most már nem Microsoft rendszermérnökként dolgozom, hanem kizűrólag Linuxokkal foglalkozom a mostani melóhelyemen, pedig mikor itt is elkezdtem fórumozni, akkor még nulla tapasztalatom volt, most meg...
Mondok neked jobbakat, gyorsabbakat: vifm és mpv. Mpv egyszrű, de nagyszerű. Nem kell semmi flanc, csak megy, és teszi faszán a dolgát. Persze configba betúrva elég sokmindenre képes, de ahhoz hogy filmet lejátszak vele (ami amúgy már ritka, mert tv-n van netflix, hbo max) tökéletes. Vifm-et meg úgy konfigolom be ahogy akarom, és pont is úgy viselkedik, nagyon sokat tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest