Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Archttila
Így van
Siriusb
Amikor fiatal voltál? Úgy mondod, hogy ez szöszmötölés, érdeklődás a fiatalok kiváltsága. Én 44 éves vagyok...Az más kérdés, hogy ezen összeszedett tudás, és egyéb tanulásnak hála most már nem Microsoft rendszermérnökként dolgozom, hanem kizűrólag Linuxokkal foglalkozom a mostani melóhelyemen, pedig mikor itt is elkezdtem fórumozni, akkor még nulla tapasztalatom volt, most meg...
Mondok neked jobbakat, gyorsabbakat: vifm és mpv. Mpv egyszrű, de nagyszerű. Nem kell semmi flanc, csak megy, és teszi faszán a dolgát. Persze configba betúrva elég sokmindenre képes, de ahhoz hogy filmet lejátszak vele (ami amúgy már ritka, mert tv-n van netflix, hbo max) tökéletes. Vifm-et meg úgy konfigolom be ahogy akarom, és pont is úgy viselkedik, nagyon sokat tud
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB